[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Témoinages

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width= »1/2″][vc_column_text]Beste Matratex-team, beste Claudia, beste Caroline,

Een paar weken geleden kochten we bedden en matrassen in uw bedrijf.

Doordat we er zo tevreden over zijn leken we te vergeten om dat aan jullie te laten weten. Maar dat maken we nu goed door deze kleine rijmpjes door Myriam op papier gezet.

Nooit meer dat pijnlijke, nachtelijk gewoel. Maar s’ morgens een heerlijk, uitgeslapen gevoel.

Ieder zijn eigen slaap-dna feeling op een matras van Matratex.bedding.

Vele (uitgeslapen) groeten uit Oudenaarde!

Familie Edwin en Myriam Van Coppenolle- Castelein[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width= »1/2″][vc_column_text]Geachte heer/mevrouw,

Hierbij willen wij u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met ons nieuwe bed. Opstaan is nu geen probleem meer, de ochtend stijfheid is verdwenen en we stappen uitgerust uit bed. We zullen de mond tot mond reclame inzetten.

Met vriendelijke groet,

Fam. G.

5212 AS ‘s-Hertogenbosch[/vc_column_text][vc_separator border_width= »2″][vc_column_text]Wij raden onze vrienden en familie aan bij jullie een matras te kopen. De Astropur matras die we op de jaarbeurs gekocht hebben is de investering meer dan waard!
Familie De Coninck, Waarschoot

Wij zijn zo ontzettend tevreden met de matrassen (en bedden). We hebben in jaren niet zo lekker geslapen. Dit willen we jullie graag laten weten. Ook de service is van uitstekende kwaliteit.
Familie J. W. Richir, Zandpol[/vc_column_text][vc_separator border_width= »2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width= »1/2″][vc_column_text]Geachte,

Op de woonbeurs van Mechelen werden we ietwat overrompeld door uw mensen en met zachte dwang uw stand binnengeleid voor een twintig munuten durende demo over uw producten.

Mijn echtgenote leed al enkele maanden rugpijn en onze oude matras was ruim 15 jaar oud…

Niet helemaal overtuigd lieten we ons toch overhalen en opteerden voor een dubbele splitmatras en elektrische lattenbodems en ook het wollen onderdeken. Alles werd op de afgesproken datum (31/1/2013) ter plaatse geleverd en geïnstalleerd door twee bekwame en sympathieke werknemers en intussen zijn we een week later en het mirakel is geschied : mijn vrouw is terug kerngezond. A la carte stelt ze de hoogte in de lattenbodem zowel voor benen en voeten als voor het hoofdeinde met een spectaculair gevolg. Als fervent lezer, geniet ik mee van deze ongelooflijke luxe. Ik kan dan ook iedereen Matratex en jullie firma aanraden. De beste reclame is en blijft nog altijd de mond aan mond.

Vriendelijke groeten,

Marcel Van Hoof Blaasveld[/vc_column_text][vc_column_text]Geachte lezer,

Betreft: levering matrassen en aanpassing van de bestaande lattenbodem.

De plaatsing en afwerking is 100% verlopen.  De heren die deze werken hebben uitgevoerd HARTELIJK proficiat. Ik zal UW firma bij andere mensen aanprijzen.

Hoogachtend : Van B. L.  Mechelen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width= »1/2″][vc_column_text]Geachte firma,

Langs deze weg wil ik u onze erkentelijkheid laten weten voor de geweldige service die u ons verleend hebt.

Ongeveer vier en een half jaar geleden hebben we bij u twee matrassen gekocht. We sliepen daar uitstekend op, maar na circa 3 jaar ontstond er toch een probleempje met één matras. We hebben dat toen kenbaar gemaakt op een tuin-fair in Noord-Holland waar uw bedrijf toen aanwezig was. Nadat we enkele adviezen hadden opgevolgd bleef de klacht desondanks bestaan.

Hierop hebben we contact met uw bedrijf opgenomen en de klacht officieel bij u ingediend. Inmiddels was het einde van de garantie termijn (5 jaar) in zicht.

U zegde toe dat er aandacht aan de klacht zou worden geschonken en dat er iemand langs zou komen. Dat is inmiddels gebeurd en zonder dat we er over discuteerden werd het matras vervangen!

Dat was enkele maanden voor het vervallen van de garantietermijn !!!!

Ik kan niet anders zeggen dan dat we het enorm kunnen waarderen zoals u onze klacht heeft afgehandeld.

Nogmaals: Hulde voor uw klantvriendelijkheid.

Het spreekt voor zich dat we uw bedrijf bij onze vrienden en kennissen zullen aanbevelen als die over nieuwe matrassen gaan denken.

Met vriendelijk groet,

Mart Schouten

Heerhugowaard (N-H)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]