Matrassen winkel

  • Uit eigen productie
  • Maatwerk van A tot Z
  • Rondleiding op afspraak

Matrassen van ons als fabrikant beschikbaar in de winkel

Koopt u nog steeds uw matrassen in een winkel? Dan heeft u ongetwijfeld nog geen kennisgemaakt met Matratex Bedding uit Wondelgem. Wij zijn namelijk zelf producent van de matrassen die we aan particulieren en bedrijven verkopen. Hierdoor bieden we maatwerk van A tot Z. Het grote voordeel daarvan is dat u een matras geleverd krijgt waar u écht comfortabel op ligt. Dat is erg belangrijk, want daardoor geniet u van een perfecte nachtrust en begint u energiek aan een nieuwe dag.

Maatwerk waar matrassen in een winkel niet aan kunnen tippen

Tijdens uw leven verandert uw lichaam, waardoor ook de behoefte aan het type matras verandert. Mensen die matrassen in een winkel kopen hebben op dat moment eigenlijk geen andere keus dan een compleet nieuw matras aan te schaffen. Matratex Bedding biedt u met een DNA-matras de mogelijkheid om uw lichaam aan te passen aan de nieuwe situatie, zodat het slaapcomfort uw hele leven lang doorlopend geoptimaliseerd blijft. Uiteraard vindt u in onze winkel ook verschillende gewone matrassen terug.

Maak kennis met de producten in onze showroom

Omdat we maatwerk bieden, nodigen we u graag uit in onze showroom in Wondelgem bij Gent. Hier bewijzen we u graag dat onze producten een betere keus zijn dan wanneer u matrassen in de winkel zou kopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een bezoekafspraak. Bel daarvoor naar 0032.92 26 76 73 of mail naar [email protected].

Anderen bekeken ook:

 Boxsprings Gent | Ergonomische matras Gent