Boxsprings Gent

  • Uit eigen productie
  • Maatwerk van A tot Z
  • Rondleiding op afspraak

Matrassen voor boxsprings uit Gent

Wist u dat u voor de allerbeste matrassen voor boxsprings in Gent moet zijn? Matratex Bedding in Wondelgem heeft ze namelijk. U kunt weliswaar op veel plekken een matras voor een boxspring kopen in Oost-Vlaanderen, maar Matratex hanteert daarbij een compleet andere aanpak dan andere bedrijven. Wij beschikken namelijk over een eigen fabriek in België van waaruit we rechtstreeks aan onze particuliere en zakelijke klanten leveren.

Op maat gemaakte matrassen voor boxsprings in Gent

Deze rechtstreekse link zorgt ervoor dat het kopen van een matras voor een boxspring in Oost-Vlaanderen een unieke belevenis wordt. Als u de showroom van Matratex bezoekt, kunt u namelijk tot in detail bepalen hoe uw matras eruit komt te zien. Dit betekent ook dat we matrassen voor boxsprings vanuit Gent kunnen leveren als deze niet een standaardmaat hebben. Omdat in onze fabriek handwerk nog steeds een belangrijke factor is, is het vrij eenvoudig om onze werkprocessen aan de specifieke wensen van onze klanten aan te passen.

Kom op afspraak een matras voor een boxspring kopen in Oost-Vlaanderen

U kunt de showroom van Matratex Bedding alleen op afspraak bezoeken. De reden daarvoor is dat we graag serieus de tijd nemen om uw wensen in kaart te kunnen brengen, zodat we u optimaal kunnen adviseren. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid een goed matras voor hun boxspring kopen bij ons in Wondelgem, Oost-Vlaanderen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze matrassen voor boxsprings in Gent? Bel of mail ons dan via 0032.92 26 76 73 of [email protected] om een afspraak in te plannen.

Anderen bekeken ook:

 Ergonomische matras Gent | Elektrische lattenbodem Gent